Fotoboek

In onderstaande mappen vind u onze foto's.

Ziet u op een foto iets waar u interesse in heeft?  Neem gerust contact met ons op. Wij kunnen producten reserveren en indien gewenst ook thuis laten bezorgen. Op iedere foto staat een korte vermelding.  Vertel ons deze vermelding en we weten precies welk product u bedoeld! Producten voor afhaal in de winkel reserveren kan voor maximaal 7 dagen.Voederinsecten kunnen maximaal 1 dag worden gereserveerd. 

 

Wil u het product graag thuis ontvangen? Vermeld dit dan ook in uw mail en vergeet niet uw adresgegevens te vermelden. Wij zullen u een betaalverzoek sturen voor de gevraagde producten. Als deze voldaan is zullen wij uw bestelling zorgvuldig inpakken en zo snel mogelijk naar u verzenden.

De verzendkosten van uw pakket zijn afhankelijk van de omvang van het pakket en kunnen om die reden variëren. Gangbaar kost een pakket €6,95, tenzij deze groter is dan 100x50x50cm of zwaarder weegt dan 10kg.

 

Wij verzenden geen diepvries. In de winkel is ons assortiment diepvries nagenoeg standaard voldoende op voorraad. Wenst u grotere hoeveelheden(100+) tegelijk? Dan raden wij aan dit uiterlijk maandag uiterlijk 12.00 aan ons door te geven, zodat we er voor kunnen zorgen dat dit woensdagochtend vanaf 10.00u voor u klaar ligt.

 

Onze reptielen worden eveneens niet verzonden. Onze reptielen zijn eventueel wel te reserveren. Voor het reserveren van onze reptielen vragen wij echter wel een aanbetaling van 25% van het aankoopbedrag van het dier. Het reserveren van reptielen kan voor 7 dagen kosteloos. Indien een dier langer dan 7 dagen in onze winkel gereserveerd moet blijven, vragen wij hier gereduceerde pensionkosten voor á €1,50 per dag.

 

Aantal albums: 8

Dierenfoto's uit de oude doos

Een kleine impressie van onze winkel

Slangen

Hagedissen

Schildpadden

Gekko's

Kikkers en Padden

Geleedpotigen