Verzenden van producten

Wij bieden de mogelijkheid om alles wat wij in onze winkel aanbieden met uitzondering van diepvries, en levende ratten, muizen, reptielen of amfibieen, te laten verzenden.

Ziet u op de pagina "fotoboek" een product waar u interesse in heeft op onze pagina? Stuur ons een mail en vertel ons waar u interesse in heeft. U kunt hiervoor ook het bestelformulier gebruiken dat u onderaan aan op deze pagina vindt.
Op de foto staat een code vermeld. Vermeld deze code(s) in uw mail en wij zorgen dat dit product voor u gereserveerd word. Wil u het product graag thuis ontvangen? Vermeld dit dan ook in uw mail en vergeet niet uw adresgegevens te vermelden. Wij zullen u een betaalverzoek sturen voor de gevraagde producten. Als deze voldaan is zullen wij uw bestelling zorgvuldig inpakken en zo snel mogelijk naar u verzenden.

De verzendkosten van uw pakket zijn afhankelijk van de omvang van het pakket en kunnen om die reden varieren. Gangbaar kost een pakket €6,95, tenzij deze groter is dan 100x50x50 of zwaarder weegt dan 10kg.

Voor meer informatie hierover, stuur ons een mailtje!


Let op! Onze mail kan in de spam-box belanden!

 

Heeft u verder nog vragen? Mail, bel naar de winkel of kom gezellig langs!