Gaat u op vakantie en is er geen thuis oppas te vinden voor uw reptiel(en)?

Wij bieden vakantie opvang aan voor uw dier!

 

Hoe werkt het?

In onze winkel bieden wij de mogelijkheid om uw dier bij ons te brengen tijdens uw vakantie.  Wij zorgen ervoor dat uw geliefde dier niets tekort zal komen terwijl u geniet van uw vakantie. Reserveer tijdig, want de ruimte is beperkt en vol is vol!

Wanneer u een plekje heeft gereserveerd, komt u op de afgesproken datum uw diertje brengen. U hoeft alleen uw dier te brengen, we hebben alles tot onze beschikking als het gaat om een passend verblijf,  de juiste lampen,  voedseldieren,  etc. 

Heeft uw dier speciale zorg nodig in de zin van speciale voeding, medicatie,..? Deze moet u dan wel zelf meebrengen voor de vakantie periode. 

Bij binnenkomst zullen wij uw dier visueel controleren op bijzonderheden en ogenschijnlijke gezondheid.  Wanneer wij het vermoeden hebben dat de gezondheid van uw dier te wensen overlaat, zullen wij dit met u bespreken en in overleg een dierenarts inschakelen. Eventuele bijkomende kosten hiervoor zijn voor rekening van de eigenaar van het dier en zullen doorberekend worden. 

 

Wij hanteren de volgende prijzen voor onze opvang:

Kleine dieren tot 25cm €3.50 per dag

Middenslag hagedissen tot 50cm €4.50 per dag

Grote hagedissen tot 100cm €5.50 per dag

Slangen tot 120cm €3.50 per dag

Slangen 120-200cm €4.50 per dag

 

Dieren groter dan bovengenoemde kunnen alleen in overleg geplaatst worden waarbij ook de prijs besproken zal worden.  

 

Het in opvang brengen van uw dieren geschiedt ten alle tijden onder uw eigen risico.  In geval van overlijden van een dier zijn wij niet aansprakelijk tenzij ons aantoonbaar nalatigheid omtrent de verzorging te verwijten valt.