Verse voedseldieren

Onze verse voedseldieren worden iedere dinsdag namiddag bij ons geleverd. Om die reden verzenden wij ook enkel en alleen op woensdagen onze levende voedseldieren. Zo weten wij zeker dat wij u de best mogelijke kwaliteit aanbieden die we beschikbaar hebben. U kunt iedere dag van de week uw bestelling bij ons plaatsen, Op dinsdag avond bereiden wij de pakketten voor en op woensdag ochtend zullen deze onze winkel verlaten. Wij vragen u dan ook om uw bestelling van deze week in elk geval uiterlijk dinsdag 15.00 uur aan ons door te geven. Bestellingen na dit tijdstip zullen de week erop worden geleverd.

Heeft u een grote bestelling of wil u graag 100% zeker zijn dat we alles kunnen leveren? Wij doen onze wekelijkse bestelling altijd op de vrijdagen om 10.00u Als u voor die tijd uw bestelling voor de daaropvolgende woensdag doet, kunnen we u zeker goed van dienst zijn!

 

Het word weer koud, zeker in de nachten. Onze voedseldieren hebben hier tijdens hun reis last van. Wij raden u sterk aan om bij uw levende voedseldieren een heatpackservice mee te bestellen. Wij zullen ow voedseldieren dan extra inpakken met een heatpack erbij, zodat de voedseldieren niet onderkoelen onderweg.